Glad sommar önskar vi på Prodacapo.

Glad sommar önskar vi på Prodacapo.

Sommarledigheten närmar sig med stormsteg och Prodacapo Group vill passa på att önska alla våra kunder, partners och anställda en trevlig och avkopplande semester.

Intresset för värdebaserad vård ökar nu snabbt i flera länder. Värdebaserad vård är ett patientfokuserat koncept för att utforma och hantera hälso- och vårdprocessen genom förbättrad hälsoinformatik, benchmarking, värdebaserade ersättningsmodeller och innovationer. Som ett exempel på det stora intresset, är vi glada och stolta över att en av våra finska pilotkunder inom värdebaserad vård har valt att utöka sin modell med tre ytterligare patientgrupper. Även andra kunder har visat intresse för att utöka med fler patientgrupper i sina modeller.

 

De förändringar som nu sker inom området för integrerade vård- och omsorgstjänster kommer att reformera hela hälso- och sjukvårdsområdet och givetvis ger det även effekt på de lösningar och tjänster vi på Prodacapo erbjuder.

 

Prodacapo Region är en produkt avsedd för landsting och regioner som vill arbeta med nätverksbaserad vård. Prodacapo Region har utvecklats i Finland och nyligen introducerats på den internationella marknaden där den rönt stort intresse i både Sverige, Norge och Storbritannien. 

Vi är väldigt glada och stolta över att vara en del av denna spännande samhällsförändring och vår målsättning är att hjälpa våra kunder att ta nästa steg med innovativa sätt att mäta, analysera och förbättra hälsoutfallet.

Jag önskar er alla en solig och avkopplande sommar och ser fram emot ett fortsatt gott samarbete i höst!

 

Kari Lappalainen

CEO, Prodacapo Group