Kunddialogen är det viktigaste

Kunddialogen är det viktigaste

Kom och berätta om dina framtida utmaningar, ta del av våra erbjudanden, arbetssätt och metoder eller bara diskutera det som händer i omvärlden. "Vi lägger upp aktiviteter där vi deltar på vår hemsida och på sociala medier, exempelvis vår nya Facebooksida", säger Raine Vasanoja, marknadschef på FCG Prodacapo Group.

– Berätta om dina utmaningar så ska vi se hur vi kan hjälpa dig, uppmanar Raine Vasanoja, marknadschef på FCG Prodacapo Group och fortsätter:


– Våra kunder ligger bakom allt som FCG Prodacapo representerar; vår programvara, våra metoder och bakom hela vår identitet och existens. Nuförtiden talas det mycket om designtänkande (Design Thinking), men våra kunder har faktiskt haft en aktiv roll i utvecklingen av våra lösningar sedan 90-talet. Vi lyssnar på våra kunder och sedan utvecklar vi våra produkter efter deras behov och önskemål, sammanfattar han.

 

Det finns många tillfällen att träffa FCG Prodacapo under hösten, vad står på programmet närmast?

– Vi kommer att ställa ut på Healthcare Economics Days i Helsingfors i Finland den 24-25 augusti och på konferensen Bättre beskrivning av vården även kallad ”Casemix-konferensen” som hålls i Stockholm den 6-7 september.


Varför vill ni vara med på just de här konferenserna?

– Det är här vi träffar våra kunder och kan ha en naturlig dialog om deras framtida behov. Vi behöver också hålla koll på vad som händer inom våra branscher och utvecklingen framåt, säger Raine Vasanoja.


Ni arrangerar också egna evenemang och mötesplatser, berätta! 

– I våras hade vi ett evenemang kring kalkylering och värdebaserad vård i Odense i Danmark. Vi planerar nu även för nya användarkonferenser. De är populära och en viktig plattform för erfarenhetsutbyte och utveckling både för oss och för våra kunder.


Läs om den senaste konferensen som var februari 2017. ”Jämförelser ger ökad nytta med KPP”

 

Var kan man se vilka evenemang ni arrangerar eller deltar på?

– Information om dessa finns i nyhetsflödet på vår hemsida. Nu har vi också en sida på Facebook, www.facebook.com/prodacapogroup, där vi lägger upp kommande evenemang. 

 

Berätta mer om FCG Prodacapos närvaro på Facebook, vad vill ni åstadkomma?

– Vi vill sätta vårt företag och det vi gör i ett större sammanhang och skapa en mötesplats inte bara för kunder utan för en bredare publik. Det är viktigt för oss att upprätthålla och stödja en bra dialog, där hela värdekedjan deltar. Vi tänker holistiskt och försöker lära oss av vår omgivning.

 

Följ oss gärna på Facebook!